EDITIE #8: TOLKAMER

WAAR?

EUROPAKADE, TOLKAMER

Navigeer op:

Europakade 9, 6916 BG Tolkamer

WANNEER?

21 AUGUSTUS

13:00 TOT 19:00 UUR

 

WIE?

AANWEZIGE BROUWERIJEN

FACILITEITEN

ALGEMEEN
De achtste editie van het Bier Preuvenement zal plaatsvinden op de Europakade in Tolkamer op 21 augustus. Een bijzondere editie aangezien het de eerste keer is in Tolkamer.

Er zullen we verschillende brouwerijen aanwezig zijn. We zorgen weer voor de lekkerste bieren die getapt worden door de brouwers zelf. Geniet van de meest uiteenlopende bieren op ons gezelligste terras van Gelderland onder het genot van live muziek in het bijzijn van jouw vrienden en familie. Iedereen is welkom!

TICKETS
De entree is uiteraard gratis. Je moet wel een uniek Bierpreuvenement glas (20cl) en festivalmunten hebben tijdens het festival. Alleen in dit glas worden de bieren getapt. Daarnaast krijg je bij binnenkomst een festivalboekje met alle informatie over de aanwezige brouwerijen en hun bieren.

Dit alles is vooraf te regelen door online een ticket te kopen. Je betaalt hiervoor alleen voor het glas, festivalboekje en de munten. Hiermee verzeker jij jouw plek op het leukste festival van Zevenaar. Je kan er ook voor kiezen om tijdens het evenement een ticket te kopen.

FACILITEITEN
Zoals iedere bezoeker van ons gewend is, zal je niks te kort komen tijdens ons festival. We zorgen voor goede basis facilteiten zoals een toiletwagen, spoelpunt(en) voor uw glas en voldoende zitplaatsen. Tijdens de editie op de Europakade in Tolkamer zullen we geen eten bereiden. Naast het festival zijn verschillende horecagelegenheden waar je wel terecht kan voor een hapje. Denk aan: De Commies, Kade 7, Friethuys 5, Snackbar Saartje of Pizzeria Delal.